🎓 Seminariile Geo-Spațiale 2021 - Cluj-Napoca

Haide la seminariile geo-spațiale din 2021 ce vor avea loc in Cluj-Napoca!

🎓 Seminariile Geo-Spațiale 2021 - Cluj-Napoca

Sursă: http://geo-spatial.org/proiecte/seminarii/cluj2021.html

După aproape doi ani de pauză, seminariile geo-spatial.org se întorc.
Contextul pandemic îi obligă pe organizatorii acestui eveniment să îl țină în format exclusiv online. Chiar și așa, se păstreză tradiția organizării evenimentului în parteneriat cu o facultate românească de profil.

Calendaristic, perioada se suprapune cu momentul organizării ediției de la Cluj-Napoca, drept urmare gazdă ne va fi Facultatea de Geografie din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Până la publicarea informațiilor detaliate despre eveniment, declarăm deschisă etapa în care membrii comunității pot propune lucrări pentru a fi incluse în programul evenimentului.

Cei interesați sunt invitați să folosească cu încredere formularul de înscriere de aici. Se așteaptă propuneri pe teme precum analiza și manipularea datelor geospațiale, servicii cartografice web, cartografie (inclusiv cartografie istorică), teledetecție, date libere.

Evident, lista nu este exhaustivă, orice lucrare interesantă fiind considerată. Dat find că trăim vremuri excepționale, prima sesiune a seminarului va fi dedicată prezentărilor ce au drept subiect pandemia de COVID-19. Termen limită pentru înscriere: 18 mai.
Pentru informații suplimentare puteți scrie la contact@geo-spatial.org.

Formular înscriere -> http://geo-spatial.org/proiecte/seminarii/cluj2021.html


Share Tweet Send
0 Comentarii
Se încarcă...
You've successfully subscribed to
Great! Next, complete checkout for full access to
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.