🌎 FOSS4G 2021 Buenos Aires

FOSS4G este ediția internațională a conferinței OSGeo Free and Open Source Software for Geospatial.

🌎 FOSS4G 2021 Buenos Aires

FOSS4G Conferința geospațială 2021 pentru tehnologiile FOSS. Evenimentul tehnologic internațional privind location și open data.

FOSS4G este ediția internațională a conferinței OSGeo Free and Open Source Software for Geospatial.

Ediția 2021 va fi prezentată pentru prima dată în America de Sud cu colaborarea GeoLibres Asociación Civil, în Buenos Aires, Argentina în perioada 27 septembrie - 3 octombrie, de aceea nu ar trebui să o ratezi! Puteți obține biletele aici!

FOSS4G este ediția internațională a FOSS4G; software-ul gratuit și open source pentru conferința geospațială a OSGeo. Cu o experiență de peste 15 ani, conferința anuală FOSS4G este cea mai mare reuniune globală pentru software geospațial. FOSS4G a avut loc în întreaga lume și atrage participanți din întreaga lume.

FOSS4G reunește dezvoltatori, utilizatori, decidenți și observatori dintr-un spectru larg de organizații și domenii de operare. Prin șase zile de ateliere, prezentări, discuții și cooperare, participanții la FOSS4G creează produse, standarde și protocoale geospațiale eficiente și relevante.

Dacă ați dezvoltat un proiect open source gratuit, ați implementat o soluție FOSS4G sau ați participat la un proiect care utilizează software gratuit și open source, vă invităm să participați la FOSS4G Buenos Aires 2021!


Share Tweet Send
0 Comentarii
Se încarcă...
You've successfully subscribed to
Great! Next, complete checkout for full access to
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.